redactie - Insight Guide Australië

Schrijver:
Titel: Insight Guide Australië
ISBN: 9789066551398
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Cambium B.V. Zeewolde 8e druk 2005 9789066551398
Bijzonderheden: paperback met flappen 408pp. als nieuw
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Geactualiseerde druk van een reisgids over Australie, die opent met inleidende hoofdstukken over de geschiedenis, de bewoners en typische Australische kenmerken zoals de liefde voor sport, de eet- en drinkcultuur en de unieke flora en fauna. Vervolgens worden de verschillende deelstaten, steden en hun bezienswaardigheden besproken, te beginnen bij Sidney en via Canberra, Melbourne naar de overige delen van het land, w.o. het Groot Barriererif, aangevuld met stadsplattegronden en regiokaarten met verwijzing naar de locatie van de besproken bezienswaardigheden. Deze onderdelen worden afgewisseld door kaderteksten met wetenswaardigheden en bijzondere thema's. Achter in het boek een geel katern met praktische en reisinformatie, w.o. overzichten van hotels en restaurants per deelstaat (met adressen en prijsindicaties). Nuttige adressen en een index besluiten de gids die ruim en fraai is geillustreerd met vele kleurenfoto's. Behoudens de genoemde kaarten in de tekst zijn een overzichtskaart en een plattegrond van Sydney op de voor- en achterflap afgedrukt.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

redactie - Insight Guide	Australië

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.