Nicola Wells; Ian Connellan; Peter Hines; Lesley Hodgson; Neil Irvine;

Schrijver:
Titel: Lonely Planet Cycling Australia
ISBN: 9781864501667
Taal: Engels
Uitgever: Lonely Planet, 2001 9781864501667
Bijzonderheden: paperback 464pp. zeer goed
Prijs: € 17,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In de reeks reisgidsen voor Australie van uitgeverij Lonely Planet is nu een reisboek voor fietsers in dit land samengesteld, waaraan zes auteurs hebben meegewerkt. Er zijn 31 tochten beschreven die varieren van 25 tot meer dan 600 kilometer en van enkele uren tot tien dagen. Daarnaast is er een extra lange fietsroute van 31 dagen uitgezet, van de oostkust van Melbourne naar Brisbane. De meeste tochten zijn in de (zuid)oostelijke deelstaten South Australia, Victoria, New South Wales en Queensland. Daarnaast zijn er enkele routes in West-Australie rond de stad Perth. De gids opent met algemene gegevens over Australie en tips voor fietsers, onder andere over gezondheid en veiligheid. Hierna worden de routes op gedetailleerde wijze per deelstaat beschreven. Deze worden aangevuld met informatie over bezienswaardigheden, verblijf en restaurants. Verder zijn er per dagtocht vrij gedetailleerde kaarten, een grafiek met hoogteverschillen en een schematisch overzicht van de route opgenomen. Behalve de 139 kaarten zijn er kleurenfoto's in katernen en hier en daar zwart-witfoto's en -tekeningen bij de tekst gevoegd.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nicola Wells; Ian Connellan; Peter Hines; Lesley Hodgson; Neil Irvine; Catherine Palmer - Lonely Planet Cycling Australia

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.