Immerseel, Ronald van e.a. - Eyckenstein. Op de grens van za

Schrijver:
Titel: Eyckenstein. Op de grens van zand en veen
ISBN: 9789053454039
Taal: Nederlands
Uitgever: Nederlandse Kastelenstichting / Uitgeverij Matrijs, Utrecht 2010 9789053454039
Bijzonderheden: paperback 96pp als nieuw, fraai geïllustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deel vijf van een nieuwe reeks boeken over Nederlandse kastelen, uitgegeven door de Nederlandse Kastelenstichting. Dit deel gaat over Eyckenstein in Maartensdijk: oorspronkelijk een boerderij, later tot buitenplaats herschapen, behorend tot de grootste landgoederen in particulier bezit in het gebied tussen de Utrechtse heuvelrug en het Gooi. Het boekje beschrijft de geschiedenis van de buitenplaats, de voorgeschiedenis van het landschap ter plaatse, de vroegere en huidige bewoners, de architectuur van de villa en het ontwerp van tuin en park, alsmede de restauratie van de verschillende gebouwen. De bewogen bestaansgeschiedenis geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van buitenplaatsen, maar ook een inkijkje in de sociale verhoudingen van de adellijke families die de Utrechtse buitenplaatsen bewoonden en de uitdagingen die het beheer van een dergelijk bezit met zich meebrengt. Bevat inleiding, vijf hoofdstukken en een verantwoording (noten, literatuur, subsidies) en colofon. Met vele fraaie kleurenfoto's en oud kaartmateriaal.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Immerseel, Ronald van    e.a. - Eyckenstein. Op de grens van zand en veen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.