Alsbach Ted en Murdock Kelly L - Ilustrater 10 / Het Complete

Schrijver:
Titel: Ilustrater 10 / Het Complete Handboek
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Paperback in redelijk goede staat / Het boek is verkleurd
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als Illustrator 10 het kan, kunt u het ook'
Illustrator 10 voert de grafische software van Adobe Systems, de standaard onder professionals, naar ongekende hoogten. De webondersteuning is sterk uitgebreid, de creatieve vrijheid groter dan ooit en de productiehulpmiddelen zijn nog krachtiger geworden. Dit handboek, mede geschreven door Illustrator-productmanager en 'goeroe Ted Alspach, is meer dan compleet. Het behandelt alle aspecten, vanaf de beginselen van tekenen tot aan geavanceerde speciale effecten. Daarbij staat het bomvol realistische voorbeelden, adviezen en illustraties. Dit is het enige boek dat u nodig hebt om direct met alle nieuwe mogelijkheden van Illustrator 10 aan de slag te kunnen.
Ilustrator 10 van A tot Z:
- optimaliseer afbeeldingen met ongekende precisie door nieuwe deelmogelijkheden toe te passen
- draai, buig en vervorm tekst en afbeeldingen op elke mogelijke manier
- maak en bewerk herhaalde elementen met nieuwe symboolgereedschappen
- gebruik dynamische, datagestuurde afbeeldingen om afdrukken en webpublicatie te automatiseren
- verbeter de systeemprestaties door bestanden klein te houden
Toon meer
Recensie(s)
Dit is een programma van Adobe voor het maken van illustraties. De hoofdstukken zijn verdeeld over vier afdelingen. Het eerste deel geeft een inleiding tot het gebruik van het programma, het tweede deel gaat een stap verder en behandelt het bewerken van objecten die in het eerste deel gemaakt zijn. Ook komt er een aantal ingewikkelder onderwerpen aan bod. Het derde deel gaat nog een stap dieper op de materie in en behandelt ook de nieuwe toegevoegde functies in versie 10. Het vierde deel beschrijft op welke manieren de gemaakte illustraties af te drukken zijn of voor (web)publicaties gebruikt kunnen worden. De hoofstukken sommen per paragraaf de verschillende mogelijkheden en opties op en worden afgesloten met een samenvatting. Er is ook een aantal gekleurde pagina's met voorbeelden opgenomen. De uitgebreide inhoudsopgave en index maken het geheel zeer toegankelijk. Dit handboek/lesboek is geschikt voor zowel een beginnende als een gevorderde gebruiker van Illustrator.
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.