Hokke, H. - Een bende boeven / druk 1

Schrijver:
Titel: Een bende boeven / druk 1
ISBN: 9789039250372
Uitgever: Maretak, Educatieve Uitgeverij
Bijzonderheden: paperback, Nederlands Druk: 1 9789039250372 Paperback 30 pagina's , kaft heeft kleine gebruikssporen
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
"Annet Schaap (Echteld, 27 februari 1965) is een Nederlandse illustratrice.
Schaap heeft zo'n 200 kinderboeken geïllustreerd, waaronder boeken van Francine Oomen, Jacques Vriens, Mieke van Hooft, Thea Dubelaar en Janneke Schotveld. In 2017 debuteerde Schaap als schrijfster met het kinderboek Lampje. Hiermee won ze de Nienke van Hichtum-prijs. Het was de eerste keer dat deze prijs werd toegekend aan een debuut.

""Ik denk juist dat het heel waardevol is dat je nog weet hoe het was om kind te zijn. Ik weet niet of ik een absolute leeftijd heb maar mijn toon is, denk ik, heel geschikt voor kinderen rond tien jaar.""
Lees hier het interview met Annet Schaap."
Alles van Annet Schaap
Toon minder
Samenvatting
Maarten, Jet en Janna besluiten echte boeven te worden. Ze maken een lijstje van allemaal gemene streken, die ze ten uitvoer willen brengen. Maar dat valt niet mee. Alle slechte dingen die ze willen doen, blijken juist niet erg of precies goed te zijn. Dan besluit het drietal om naar Amerika te gaan, want echte boeven vluchten toch ook?
Recensie(s)
Drie zes-jarige kinderen besluiten echte boeven te worden. Ze werken een lijst van boevenstreken af, maar alles pakt anders uit dan ze bedoelen: hun gemene streken worden juist goed gevonden, of in ieder geval niet erg. Moedeloos besluiten ze van huis weg te lopen. In een echte politieauto worden ze ten slotte thuisgebracht. De karikaturale zwart-wit pentekeningen sluiten goed aan bij het humoristische verhaaltje. De omslagillustratie (in kleur) toont de drie boeven in aktie. Leesoefenstof voor kinderen die ongeveer een jaar leesonderwijs hebben genoten. Een heel aardig voorbeeld, in het enorme aanbod van niet zelden zouteloze niveauleesboekjes.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hokke, H. - Een bende boeven / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.