Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De H

Schrijver:
Titel: In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan
Taal: Nederlands
Uitgever: 2015 - 2016 Houten : Den Hertog,
Bijzonderheden: 1e druk 2 HARDCOVERS , 30 blz. geïllustreerd, in zeer goede staat
Prijs: € 12,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: verhalen rondom van Jezus van Nazareth, vanaf de intocht in Jeruzalem op Palmpasen, via het lijden en de opstanding tot en met de uitstorting van de Heilige Geest met Pinksteren. Met interactieve vragen en realistische kleurenillustraties.

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan Laura Zwoferink; Peter Nuyten - In de stal van Bethlehem - De Heere Jezus is opgestaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.