Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas

Schrijver:
Titel: Opa Jan helpt Sinterklaas
ISBN: 9789492629135
Taal: Nederlands
Uitgever: Art Revisited
Bijzonderheden: -- nieuw boek -- 46 pagina's, full-colour druk, gebonden, eerste druk. 1e uitgave 2019
Prijs: € 12,95
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat gebeurt er als Sinterklaas bij het huisje van Opa Jan met paard en al door het dak zakt en niet verder kan met het bezorgen van pakjes? In dit zevende deel van de Opa Jan reeks heeft Marius van Dokkum om dit gegeven heen een spannend verhaal gebouwd, en heeft hij het zoals alle Opa Jan boeken weergaloos geïllustreerd met paginagrote tekeningen. Opa Jan helpt Sinterklaas is goed voor urenlang kijk-, lees- en luisterplezier!
Sinterklaas zakt met zijn paard Amerigo door het dak van Opa Jan’s huisje en kan niet verder met het bezorgen van pakjes. Opa Jan zou Opa Jan niet zijn als hij hier geen oplossing voor zou bedenken, hij strooit kwistig met absurde ideeën die hilarische taferelen opleveren. En dat het allemaal niet één twee drie van een leien dakje gaat laat zich raden. Toch loopt het uiteindelijk allemaal goed af en wordt er geen kind overgeslagen, allemaal krijgen ze hun cadeautjes op tijd.
Marius van Dokkum is zowel de bedenker, illustrator als tekstschrijver van dit 7e deel van de Opa Jan kinderboekenreeks. Een superleuk en kleurrijk boek om met kinderen en kleinkinderen te lezen en te bekijken. Ook heel geschikt om op school en in de crèche uit voor te lezen.
Verder lezen

Stips uit Borger

zakelijk

Logo Stips

• Over Stips.nl •
Wij verkopen nieuwe boeken op het gebied van de hedendaagse kunst, alsmede enkele klassieke werken.
• Verzendkosten •
Brievenbuszending NL: € 3.95
Pakketverzending NL: € 6,50
Andere landen: € 6,50 tot € 10.00
• Zelf afhalen? •
Dat is mogelijk in onze winkel aan de Hoofdstraat 20 in Borger op vrijdag en zaterdag.
Wij zorgen er voor dat uw bestelling dan voor u klaarligt.
• www.stips.nl •
Voor openingstijden en overige contactinformatie.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas Dokkum, Marius van - Opa Jan helpt Sinterklaas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stips

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Stips
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Stips.nl
  Kamer van Koophandel nummer: 70660018

  https://www.stips.nl/
 • Na uw bestelling ontvangen u en Stips een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stips vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Stips kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.