Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Teunie Suijker - Suijker, Teunie-Beschadigd (nieuw)

Schrijver:
Titel: Suijker, Teunie-Beschadigd (nieuw)
ISBN: 9789033130069
Uitgever:
Bijzonderheden: Beschadigd van Teunie Suijker is een jeugdboek 13+ dat kinderen aanmoedigt te laten zien wie ze zijn.  Een superleuke vriendengroep, creatief, goed kunnen skaten en misschien verliefd... Dat hoort bij Esme. En toch gaat het niet lekker met haar. ...
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschadigd van Teunie Suijker is een jeugdboek 13+ dat kinderen aanmoedigt te laten zien wie ze zijn. 
Een superleuke vriendengroep, creatief, goed kunnen skaten en misschien verliefd... Dat hoort bij Esme. En toch gaat het niet lekker met haar.
Als de populaire Maud bij hen in de klas komt, hebben haar vrienden het alleen maar over haar gave vlogs. Esme voelt zichzelf steeds lelijker en dommer. Nare, sombere gedachten lijken de baas over haar te worden.
Dan ontdekt ze dat haar nare gevoel even verdwijnt als ze zichzelf pijn doet. Ze kan er altijd mee stoppen, denkt ze, want ze is de baas over zichzelf. Maar dat blijkt heel moeilijk te zijn.
Heeft ze ooit het lef om haar geheim te vertellen? En durft ze het nog aan om een feest te geven? Zal Martijn nog komen? Op een dag gaat het echt mis en neemt Esme een moeilijke beslissing.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Teunie Suijker - Suijker, Teunie-Beschadigd (nieuw)