Catalijn Claes - Claes, Catalijn-Morgenstond (nieuw)

Schrijver:
Titel: Claes, Catalijn-Morgenstond (nieuw)
ISBN: 9789401903608
Uitgever:
Bijzonderheden: Een begrafenis en tegelijk reunie, Catalijn Claes heeft er in de aangrijpende roman Morgenstond een verhaal van gemaakt. Op de begrafenis van Afke komt een kleine groep tachtigers elkaar weer tegen. Alle aanwezigen hebben elkaar gekend in de Twe...
Prijs: € 7,99
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Een begrafenis en tegelijk reunie, Catalijn Claes heeft er in de aangrijpende roman Morgenstond een verhaal van gemaakt.
Op de begrafenis van Afke komt een kleine groep tachtigers elkaar weer tegen. Alle aanwezigen hebben elkaar gekend in de Tweede Wereldoorlog en zijn daardoor voor het leven met elkaar verbonden, ook als ze elkaar langdurig niet zien. Na de begrafenis halen ze herinneringen op en worden er dingen duidelijk die jaren verborgen zijn gebleven.
Morgenstond is een aangrijpende nieuwe roman van Catalijn Claes, die bekend is van onder meer Open einde en De liefde van Jabba.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Catalijn Claes - Claes, Catalijn-Morgenstond (nieuw)