Arco van de Ree - Ree, Arco van de-Baken in het landschap; verh

Schrijver:
Titel: Ree, Arco van de-Baken in het landschap; verhalen over de Barendrechtse Brug (nieuw)
Uitgever:
Bijzonderheden: Baken in het landschap is een boek over de geschiedenis van de verdwenen Barendrechtse brug (1888-1969), geschreven door Arco van de Ree.  Elk hoofdstuk in het boek vertelt een stukje geschiedenis van de in 1888 gebouwde Barendrechtse brug. Het z...
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Baken in het landschap is een boek over de geschiedenis van de verdwenen Barendrechtse brug (1888-1969), geschreven door Arco van de Ree. 
Elk hoofdstuk in het boek vertelt een stukje geschiedenis van de in 1888 gebouwde Barendrechtse brug. Het zijn de symbolische pijlers waarop de persoonlijke verhalen rusten. Samen met de vele foto’s geven ze de rol weer die de brug in het leven van de Hoekse Waarders en Barendrechters heeft gespeeld.
Het bevat 45 unieke verhalen en 100 foto’s. 
Zie ook de recensie van dit boek (https://www.rd.nl/vandaag/binnenland/barendrechtse-brug-nooit-officieel-geopend-1.1592136) in het Reformatorisch Dagblad.

Momenteel is dit boek uitverkocht. Halverwege oktober zal de herdruk verschijnen. Bestel nu en ontvang het boek direkt na verschijnen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arco van de Ree - Ree, Arco van de-Baken in het landschap; verhalen over de Barendrechtse Brug (nieuw)