Ruhe , Laurianne . [ ISBN 9789055949427 ] 4019 - Good Food . (

Schrijver:
Titel: Good Food . ( Word in 1 maand de beste versie van jezelf . ) Dit boek staat boordevol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden! Gezond leven betekent niet dat je de rest van je leven worteltjes moet knagen -
ISBN: 9789055949427
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en leeslint in als nieuwe staat - 4019 - 1e dr 2014 - 199 p - 890 gr - 19,2x23,7 cm
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- of een dieet moet volgen, integendeel. Met de GoodFood-methode valt gezond eten volgens de 80/20-regel eenvoudig te integreren in je dagelijks leven. Zelfs wanneer je een borrel of feestje hebt, je onderweg bent, op kantoor zit of uit eten gaat. Laurianne Ruhé laat zien dat er voor iedere ongezonde gewoonte, een gezond en vaak nog lekkerder alternatief bestaat. Door slechts een paar ingrediënten te vervangen kun je je favoriete junkfood blijven eten en is het spontaan Good Food geworden. Naast de uitgebalanceerde recepten en praktische tips zet Laurianne helder uiteen waarom je bepaalde voeding beter kunt laten staan en welke alternatieven er zijn. Begin vandaag nog met het maken van gezondere keuzes en gun jezelf een healthy, happy life! Good Food geeft je energie en maakt stralend, slank en blij!
Laurianne Ruhé is voedingscoach. Met haar bedrijf GoodFoodTransition richt ze zich op de positieve verandering die Good Food voor mens en maatschappij kan betekenen. Haar belangrijkste boodschap: dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gezonde voeding blijvend in je dagelijks leven te integreren. 1 verandering per dag is tenslotte al gauw 365 veranderingen per jaar!
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ruhe , Laurianne . [ ISBN 9789055949427 ] 4019 - Good Food . ( Word in 1 maand de beste versie van jezelf . ) Dit boek staat boordevol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden! Gezond leven betekent niet dat je de rest van je leven worteltjes moet knagen - Ruhe , Laurianne . [ ISBN 9789055949427 ] 4019 - Good Food . ( Word in 1 maand de beste versie van jezelf . ) Dit boek staat boordevol inspiratie, tips en recepten om in één maand de beste versie van jezelf te worden! Gezond leven betekent niet dat je de rest van je leven worteltjes moet knagen -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.