Hardy, J. - De deur naar het Boedhisme

Schrijver:
Titel: De deur naar het Boedhisme
ISBN: 9789055012817
Taal: Nederlands
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2003, paperback, 224 pagina's in goede staat
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeventig jaar lang was de Spiti-vallei in het noorden van India, op de grens met Tibet, volledig afgesloten van de buitenwereld. Het oorspronkelijke boeddhisme kon er al die tijd in zuivere vorm voortbestaan, want het werd er niet aangetast door de veranderingen van de 20e eeuw - of, zoals in Tibet, door de Chinese overheersing. Toen de Engelse reisjournaliste Justine Hardy in 1992 de kans kreeg om naar deze vallei af te reizen, aarzelde zij geen moment. Voor haar en haar reisgenoten betekende dit immers een unieke kans om een van de laatste smetteloze plekken ter wereld te bezoeken. Na een loodzware tocht door de Himalaja-gebergte bereikte zij eindelijk de Spiti-vallei, het hart van de boeddhistische zuiverheid.
Recensie(s)
Verslag van een reis naar een afgelegen vallei in Noord-India in het grensgebied met Tibet waar het Tibetaanse boeddhisme onaangetast heet te zijn door de moderne westerse beschaving. De jeugdige Engelse schrijfster vult nagenoeg het hele boek met gebabbel over een trektocht naar een tot voor kort voor buitenlanders verboden vallei. Eenmaal aangekomen, spreidt ze een schrikbarend gebrek aan kennis van zaken ten toon over plaatselijke cultuur en religie. De zwart-witfoto's zijn middelmatig. Soepel vertaald.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hardy, J. - De deur naar het Boedhisme

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B021300
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.