Pameijer , Joh . M . [ isbn 9789020281965 ] 4019 - Het Spiegelb

Schrijver:
Titel: Het Spiegelbeeld van God . ( Godinnen als symbolen van de ziel . ) Het verdwijnen van de ziel uit onze aandacht is de tragiek van onze tijd. Al te zorgeloos gingen de religies mee met de fixatie op het uiterlijk en verloren de ziel uit het oog. -
ISBN: 9789020281965
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes , Deventer .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4019 - 1e dr 1999 - 251 p - 360gr
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Toch is religie een aangelegenheid van de ziel. Met de mythologie bezit religie een prachtig hulpmiddel om het heilige opnieuw te ontdekken. Zelfs tegenwoordig beschikken we met de Maria- verering over een levende herinnering aan de oude vruchtbaarheidsgodsdiensten, waarin het beeld van de Grote Moedergodin centraal stond. Onder talrijke namen kwam zij voor in de mythen van vele volkeren. In haar vereerde men de wereldziel, die eens in een duister verleden van de goddelijke Geest was afgescheiden. Dit spirituele spiegelbeeld van God verdeelde zich in de myriaden individuele zielen, die in hun collectieve onbewuste het beeld meedroegen van de godin, op zoek naar haar goddelijke echtgenoot. Dit proces is uitgedrukt in talloze mythen. Stuk voor stuk lijken zij uitdrukkingen van de ziel en moedigen zij ons aan om beter naar de innerlijke stem van ons zielebewustzijn te luisteren.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pameijer , Joh . M . [ isbn 9789020281965 ] 4019 - Het Spiegelbeeld van God . ( Godinnen als symbolen van de ziel . ) Het verdwijnen van de ziel uit onze aandacht is de tragiek van onze tijd. Al te zorgeloos gingen de religies mee met de fixatie op het uiterlijk en verloren de ziel uit het oog. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.