Hidding, Johan - De tent van Piet en Mieke

Schrijver:
Titel: De tent van Piet en Mieke
Taal: Nederlands
Uitgever: Vereniging tot verspreiding der Heilige Schrijft
Bijzonderheden: zj, 3de druk, 24pp, softcover, in goede staat, blz beetje vergeeld. Geillustreed door M. Bosch van Drakestein
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Piet en Mieke maken van een oud groen kleed en een oude wandelstok een prachtige tent. Ze halen kussens in hun tent en een vaas met bloemen. Opa en moeder spelen het spel van de kinderen mee. Maar Piet is ongehoorzaam. Hij klimt in een boom om in een vogelnestje te kijken en valt er uit. Gelukkig kwam hij op een kussen terecht. Piet heeft er erg spijt van en weet 's avonds wie hij bedanken moet.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hidding, Johan - De tent van Piet en Mieke

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.