Shakespeare, W. - Winter's tale

Schrijver:
Titel: Winter's tale
ISBN: 9789072162168
Taal: Nederlands
Uitgever: Sitos
Bijzonderheden: 2002, paperback 176 pagina's in goede staat
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
dit boek bevat The winter's tale van William Shakespeare in het Engels. Wim van Houten heeft er een Nederlandstalige inleiding bij geschreven en staan er naast de Engelse tekst Nederlandstalige annotaties
Recensie(s)
De jaloerse koning van Sicilië verdenkt zijn vrouw van overspel met Polixenes, die zijn gast is, maar vlucht als hij hoort dat hij vergiftigd zal worden. Nadat de koningin een dochter heeft gekregen, laat de koning de baby wegbrengen naar een onherbergzaam land. Volgens de voorspellingen verandert zijn vrouw dan in een standbeeld en sterft zijn zoon. Na 16 jaar wordt de verloren dochter gevonden door de zoon van Polixenes, die met haar wil trouwen. Uiteindelijk vindt een grote verzoening plaats en komt het standbeeld weer tot leven. Deze 'romance' uit 1611 is een van Shakespeare's laatste en beste toneelstukken, en een overtuigende studie van seksuele jaloezie, verpakt als zeer afwisselend (bronnen, analyse, leven/werk van de auteur) zijn informatief. Naast iedere pagina staat een duidelijke woordenlijst Engels-Nederlands met alle moeilijker woorden. Een uitstekende schooluitgave voor de hoogste klassen VWO/HAVO.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shakespeare, W. - Winter's tale

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.