Appel, R. - Noodzakelijk kwaad

Schrijver:
Titel: Noodzakelijk kwaad
ISBN: 9789035124141
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: 1e druk 2002, 269pp. In perfecte staat.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
'Soms kwam even terug wat ze met Danny had bedacht en uitgevoerd. Het deugde niet en toch was het noodzakelijk geweest. Daarom lagen wroeging en spijt ook niet op de loer'.
Eigenaar van een bouwbedrijf Menno Hulsdonk heeft veel geld nodig en is daarom bereid om te sjoemelen met de rekeningen. Zijn vrouw Franka leeft op te grote voet, tot zijn ergernis, maar hij wil haar toch behagen met dure cadeaus en mooie reizen. Dat Franka´s werkelijkheid er totaal anders uitziet kan hij niet vermoeden.
Dan is er ook zijn opstandige dochter, die hem het leven niet gemakkelijk maakt en thuis komt met een geliefde die Menno´s goedkeuring niet heeft.
Een conflict groeit en wordt zo groot dat het kwaad de kop opsteekt: noodzakelijk kwaad.
Deze nieuwe psychologische thriller van René Appel is een verassend en verontrustend boek over ongekende spanningen, over bedrog en manipulatie, over pure haat en onmogelijke liefde. Slachtoffers kunnen altijd dader worden en omgekeerd.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Appel, R. - Noodzakelijk kwaad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.