Ross, Thomas - Schaduwen uit Gethsemane / 1e druk!

Schrijver:
Titel: Schaduwen uit Gethsemane / 1e druk!
ISBN: 9789027456922
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1e druk 1985. 294 pag. Naam op voorblad. Boek is in goede staat.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Drie jaar na de moord op vier Nederlandse journalisten in El Salvador, vertrekt een Nederlandse parlementaire delegatie naar dit land. In hun gezelschap bevindt zich een agent van de BVD die geinteresseerd is in een ooggetuigenis van een Salvadoriaanse vluchteling. Tegelijkertijd vertrekt een vooraanstaand Amerikaans journalist naar Nicaragua om te onderzoeken of Reagans verklaring als zou dit land zich klaarmaken om de buurlanden aan te vallen, op waarheid berust. De Nederlandse agent en de Amerikaanse journalist raken beiden, onafhankelijk van elkaar verstrikt in een netwerk van politieke intriges en samenzweringen. In het onherbergzame grensgebied tussen El Salvador en Nicaragua ontmoeten ze elkaar. Ternauwernood weten ze een rampzalige invasie van de Amerikanen te voorkomen. Met aan de aktualiteit ontleende gegevens heeft de auteur een knap en geraffineerd plot opgebouwd dat gevolgd wordt door een verrassende ontknoping. De beschrijving van de gecompliceerde internationale verhoudingen is overtuigend, de sfeertekening indrukwekkend. Duidelijke druk.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ross, Thomas - Schaduwen uit Gethsemane / 1e druk!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.