Bonewit, Ruud - Tussen de sterren en bandieten / ik zag wat u n

Schrijver:
Titel: Tussen de sterren en bandieten / ik zag wat u niet zag
ISBN: 9789071359330
Taal: Nederlands
Uitgever: de buitenspelers
Bijzonderheden: 2011, paperback. 247 pag. Nieuw!
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wat gebeurt er nu echt in die wondere wereld van het internationale voetbal? En wie doet wat in die wereld vol geld, bedrog, humor en rare snuiters? Dat wordt beschreven in dit boek van Ruud Bonewit, een ervaren veteraan uit de voetbaljungle. Bonewit haalde zelf als voetballer nooit een hoog niveau maar werd een vermaard sportjournalist, sportbestuurder en voetbalmakelaar, die kind aan huis was bij Johan Cruijff en andere sterren. Hij zag dus veel en schreef alles op.
Tussen sterren en bandieten is het humorischtische relaas van een Hollander die cosmopoliet werd, de hele wereld bereisde - van Rome tot Barcelona, van Nigeria tot Iran - en zo dagelijks tussen sterren als Zico, Cruijff, Socrates en Maradona verkeerde.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bonewit, Ruud - Tussen de sterren en bandieten / ik zag wat u niet zag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.