Apotheker, Henk. Omslagontwerp Pieter van Delft Omslagfoto's Miriam

Schrijver:
Titel: Pleidooi Vijf Juristen runnen samen een advocatenpraktijk.
ISBN: 9789022518236
Uitgever: Boekerij, De B.v. Uitgeverij te Amsterdam uit 1994
Bijzonderheden: Paperback 21x11 formaat 184 pagina's slappe kaft T.V. Drama serie geschreven door Hugo Heinen , en Maria Goos met Pieter van de Waterbeemd
Prijs: € 9,95
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Vijf juristen runnen samen een advocatenpraktijk. Iedere dag in de dynamische en enerverende wereld van de advocatuur geeft weer een nieuwe uitdaging voor de vijf juristen. Voorvallen uit deze wereld zoals onwrikbare rechters, lastige clienten, valstrikken van de tegenpartij worden in dit boek beschreven. Het prive-leven met vriendschappen, relaties, conflicten is soms moeilijk van het zakelijk leven te scheiden. Dit boek is geschreven n.a.v. de gelijknamige succesvolle televisiedramaserie, uitgezonden door de AVRO. Met foto's (zwart-wit) van de serie. De fragmentarische vorm zal niet iedereen aanspreken.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Apotheker, Henk. Omslagontwerp Pieter van Delft Omslagfoto's Miriam Philippsborn en Kippa - Pleidooi Vijf Juristen runnen samen een advocatenpraktijk. Apotheker, Henk. Omslagontwerp Pieter van Delft Omslagfoto's Miriam Philippsborn en Kippa - Pleidooi Vijf Juristen runnen samen een advocatenpraktijk. Apotheker, Henk. Omslagontwerp Pieter van Delft Omslagfoto's Miriam Philippsborn en Kippa - Pleidooi Vijf Juristen runnen samen een advocatenpraktijk. Apotheker, Henk. Omslagontwerp Pieter van Delft Omslagfoto's Miriam Philippsborn en Kippa - Pleidooi Vijf Juristen runnen samen een advocatenpraktijk. Apotheker, Henk. Omslagontwerp Pieter van Delft Omslagfoto's Miriam Philippsborn en Kippa - Pleidooi Vijf Juristen runnen samen een advocatenpraktijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.