Sam Reaves Vertaling Piet Kruik Omslagontwerp Omslagdia Tony Stone

Schrijver:
Titel: Smerig Spel
ISBN: 9789064932441
Uitgever: Sfinx, Uitgeverij De te Amsterdam en Diemen uit 1993
Bijzonderheden: Softcorver 286 pagina's 21x14 formaat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Cooper MacLeish, taxichauffeur in Chicago, heeft zijn vrouw Diana plechtig beloofd zich nooit meer in te laten met gevaar en geweld. Maar zijn vriend, de journalist Melvin Moreland, verzoekt dringend om hulp. Moreland heeft een gouden tip gekregen over een enorm politiek schandaal, en hoopt daarmee zijn eerste grote primeur te scoren. Tot hij wordt bedreigd door een anonieme stem aan de telefoon. 'Beter van niet,' fluistert de stem. 'Tenzij je hetzelfde lot wilt ondergaan als je kat. Ga maar eens in de keuken kijken...' Cooper en Melvin geven zich niet zo gemakkelijk gewonnen. Zelfs niet als zij het gruwelijk toegetakelde lijk van Melvins tipgever ontdekken in een garage van de gemeentereiniging. Keiharde gangsters en een bijzonder aantrekkelijke televisieverslaggeefster proberen Cooper van zijn doel af te houden: het vinden van een vermist cassettebandje, dat een bloedig spoor achterlaat.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sam Reaves Vertaling Piet Kruik Omslagontwerp Omslagdia Tony Stone Images - Smerig Spel Sam Reaves Vertaling Piet Kruik Omslagontwerp Omslagdia Tony Stone Images - Smerig Spel Sam Reaves Vertaling Piet Kruik Omslagontwerp Omslagdia Tony Stone Images - Smerig Spel Sam Reaves Vertaling Piet Kruik Omslagontwerp Omslagdia Tony Stone Images - Smerig Spel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.