Zuilen, A.J. van - Gottmer reisgidsen Van Zuilen reeks Gids voo

Schrijver:
Titel: Gottmer reisgidsen Van Zuilen reeks Gids voor de Zuidwestelijke Staten van Amerika
ISBN: 9789025729912
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheden: 368pp, paperback (5e geheel herziene druk 2003) sporen van gebruik maar nog goed bruikbaar
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
De Amerikaanse western mag dan als genre zijin langste tijd gehad hebben, het decor waartegen deze films zich afspelen ligt er nog altijd even adembenemd bij: de spectaculaire rotsformaties en diep uitgesneden canyons van de staten Californië, dat bekend staat om zijn metropolen Los Angeles en San Francisco, is een staat vol tegenstellingen. Er zijn beroemde nationale parken, maar er is ook een indrukwekkende kustlijn die zich 1250 kilometers lang langs de Stille Oceaan uitstrekt. Nevade heeft veel natuurschoon en herbergt de 'Wereldhoofdstad van het Amusement', Las Vegas. Het ongeëvenaarde landschap van Arizona wordt bekroond door de Grand Canyon, een prachtig natuurwonder. In Utah ten slotte liggen vijf schitterende nationale parken, het unieke Great Salt Lake en de fraaie hoofdstad Salt Lake City. In deze gids vindt u naast de gedetailleerde informatie over bezienswaardigheden, nationale parken, attracties, evenementen, geschiedenis en flora en fauna, ook uitgekiende routebeschrijvingen voor wie met een auto of kampeerwagen het land doorkruist.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.