boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Leeuwerink, Kornelis, Marein - Wat gebeurt

Schrijver:
Titel: Wat gebeurt
ISBN: 9789463380584
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: 2017, 2e druk, zgan, 278pp, paperback De drie boeken Zwangere taal, Wat gebeurt..., en nog te verschijnen She, een troostend, mooie ook grillige liefde voor de vertegenwoordigster van de ultieme schoonheid, his love for life', vormen een cyclus van e
Prijs: € 5,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Kornelis Simon Leeuwerink: studie en werk, Bouwkunde, Architectuur en Poëzie. Autodidact Filosofie. Exposant van zijn schilderijen en foto's. Schrijft vanaf jonge leeftijd, levensbeschouwelijke teksten en dichterlijke gevoelsimpressies.

Na Zwangere taal, een schets over het kind in de taal dat als 'noodzaak te leven' gebaard wordt, volgt in dit boek dan het daadwerkelijke beleven.

Deel 1 zijn de wandelingen en kleine reisjes van 2005 tot 2009, waarin Marein de mensen en de dingen tot zich neemt in het besef dat hij genoopt is de tijd en de eindigheid te aanvaarden.
Hij wil de tweespalt tussen 'willen weten wat leven is' en 'hoe het tegelijkertijd verloopt', opheffen door ervaren van verborgen schoonheid in natuur, mens en taal.

Deel 2 is na 2004, zijn tweede bezoek aan Berlijn en het hem reeds toegeëigende in 2009.
In de afgelopen jaren zijn zijn lichaam en hij op ieders eigen manier in het diepe gedoken. Is het diep genoeg, is de vraag. Als hij in Berlijn arriveert, lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. Alsof hij hier gisteren nog rond liep. Is er in die tussentijd dan niets gebeurd? Wat is er veranderd, wat heeft het hem positief opgeleverd, behalve huis-loos zijn, doch meer thuis in zichzelf.
Kortom, de ontmoeting tussen levensbeschouwelijkheid en intense belevingen, is 'wat gebeurt'...

Tot hij in 2010 de schoonheid in She ontmoet. Barende zijn liefde voor het leven.

De drie boeken Zwangere taal, Wat gebeurt..., en nog te verschijnen She, een troostend, mooie ook grillige liefde voor de vertegenwoordigster van de ultieme schoonheid, his love for life', vormen een cyclus van een ego-document van Marein, op zoek naar de troost van de schoonheid.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leeuwerink, Kornelis, Marein - Wat gebeurt