boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Williams, P. - Terrastuinieren

Schrijver:
Titel: Terrastuinieren
ISBN: 9789021580616
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2005, paperback, zgan ex. biebboek, Behalve (dak)terrastuiniers zal dit boek ook veel balkoneigenaren aanspreken.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Eindelijk is er dan een boek voor tuinliefhebbers dat zich volledig richt op het creëren en onderhouden van een sfeervol terras. Terrastuinieren staat boordevol creatieve ideeën, waarmee je van elke pot of plantenbak een groen kunstwerk maakt. Laat je inspireren door bijzondere plantencombinaties en, geef je terras het hele jaar door een kleurrijke aanblik. Terrastuinieren is daarnaast ook erg praktisch. Niet alleen bevat het een gealfabetiseerd overzicht (inclusief foto's!) van alle mogelijke terrasplanten en -bloemen, het staat tevens boordevol handige tips. Je hoeft niet te beschikken over een grote tuin, ook in kleine tuinen of op een dakterras weet je je eigen paradijs te creëren m 1 et Terrastuinieren!
Recensie(s)
Tuinboeken zijn er te kust en te keur, maar een boek over tuinieren op terrassen is redelijk uniek. Dit keurig verzorgde boek met overzichtelijke vormgeving geeft talloze suggesties om potten en bakken zo te beplanten dat een mooi en aantrekkelijk schouwspel ontstaat. De auteur, hovenier en groenkenner in hart en nieren, beschrijft allereerst de basisprincipes van beplantingsontwerpen voor bakken. Daarna worden 44 composities besproken, alle voorzien van een of meer duidelijke kleurenfoto's. Aangegeven wordt welke planten en materialen zijn gebruikt en wat de standplaats moet zijn. Vervolgens wordt een hoofdstuk gewijd aan materiaalsoorten en worden adviezen gegeven over plantverzorging en behandeling. Het plantenoverzicht is heel waardevol. In de vertaling is rekening gehouden met Nederlandse omstandigheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan winterhardheid en verkrijgbaarheid van planten. Bovendien is een lijst(je) opgenomen van Nederlandse leveranciers. Behalve (dak)terrastuiniers zal dit boek ook veel balkoneigenaren aanspreken.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Williams, P. - Terrastuinieren