Lustbader, Eric van - Zwarte zwaard / druk 1

Schrijver:
Titel: Zwarte zwaard / druk 1
ISBN: 9789027434142
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 1994, Gebonden, halflinnen met stofomslag. 413 pag. Boek is ongelezen, in nieuwstaat!
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Een Newyorkse halfbloed Indiaan, hoofd van een speciale politiebrigade, krijgt opdracht de gruwelijke moord op een schatrijke makelaar op te lossen. Dat klinkt als het gegeven van een 'gewone' detective. Maar wie Van Lustbader kent weet dat hij heel wat meer mag verwachten. Zo ook nu. De auteur laat een rijtje personen opdraven die, aanvankelijk geografisch ver van elkaar verwijderd, in Tokio het ultieme lichamelijke contact vinden in een slotakkoord van niets ontziende gevechten op leven en dood. Dat komt omdat de moord en nog enkele daarna, gepleegd werden door lieden van een uiterst geheime Japanse sekte, het Genootschap van het Zwarte Zwaard, die de beschikking hebben over zeer bijzondere eigenschappen. Zo worden ze veel langzamer oud en kunnen ze o.a. met hulp van hun geesteskracht voorwerpen in brand steken. Een beetje Stephen King-achtig dus. Het geheel wordt met vaart verteld waarbij de geoefende lezer bijna op de pagina kan voorspellen wanneer er weer een keiharde gewelddadige scène zal komen en wanneer de erotische momenten aan de beurt zijn. Dit verlet niet dat wie van dit soort verhalen houdt er wel degelijk geboeid door zal blijven.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lustbader, Eric van - Zwarte zwaard / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.