Bond, Larry - Spanningsveld

Schrijver:
Titel: Spanningsveld
ISBN: 9789022520017
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2e druk 1996, paperback. 414 pag. Boek is in perfecte staat.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Iraanse generaal Taleh staat sterk in zijn schoenen nadat de Amerikanen terroristische aanslagen gewroken hebben met een aanslag op Teheran. Hij is verzekerd van de steun van de CIA-kolonel Thorn met wie hij al jaren persoonlijk bevriend is. In het geheim heeft Taleh echter een ultra-professionele operatie opgezet die de Amerikaanse samenleving op haar grondvesten zal doen schudden en die de machtsverhoudingen in het Midden-Oosten grondig zal doen veranderen. Dit superspannende boek zit knap in elkaar, werkt naar een misschien voorspelbare ontknoping toe en besteedt voldoende aandacht aan de hoofdpersonages. Toch is het boek te lijvig en kunnen veel niet-relevante militaire operaties zonder gevolg geschrapt worden. Sober omslag met twee geweren en vlammen tegen de achtergrond van een woestijn.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

particulier

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bond, Larry - Spanningsveld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.