Wright, Michael . Nederlandse bewerking Julia Voskuil en Jan Bakker I

Schrijver:
Titel: Het Complete Tuinplantenlexicon
ISBN: 9789027477514
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het uit 1984 te Utrecht en Antwerpen
Bijzonderheden: Gebonden 543 Pagina's 20x13 net exemplaar harde kaft
Prijs: € 14,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit uitgebreide tuinplantenlexicon begint met een verklarende woordenlijst en een toelichting op de nomenclatuur. Achtereenvolgens komen aan de orde bomen, heesters en coniferen; overblijvende klimplanten; overblijvende planten voor borders en perken; bollen, knollen en wortelstokgewassen; rotsplanten; een- en tweejarige planten en ten slotte water- en oeverplanten. Het is een fraai naslagwerk met meer dan 2600 kleurenillustraties. De opzet van het boek maakt het opzoeken van de planten redelijk gemakkelijk. Wel is het soms lastig om de corresponderende tekst te vinden bij de illustratie. Van de beschreven planten en plantengroepen worden in het kort enige opmerkingen gemaakt over cultuur en vermeerdering. Het boek is echter vooral als naslagwerk bedoeld. Zowel voor de beginnende als voor de ervaren tuinliefhebber bevat het boek een schat aan informatie.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

particulier

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wright, Michael . Nederlandse bewerking Julia Voskuil en Jan Bakker Illustratie omslag Bridge Graphics Limited Hull Engeland - Het Complete Tuinplantenlexicon Wright, Michael . Nederlandse bewerking Julia Voskuil en Jan Bakker Illustratie omslag Bridge Graphics Limited Hull Engeland - Het Complete Tuinplantenlexicon Wright, Michael . Nederlandse bewerking Julia Voskuil en Jan Bakker Illustratie omslag Bridge Graphics Limited Hull Engeland - Het Complete Tuinplantenlexicon Wright, Michael . Nederlandse bewerking Julia Voskuil en Jan Bakker Illustratie omslag Bridge Graphics Limited Hull Engeland - Het Complete Tuinplantenlexicon Wright, Michael . Nederlandse bewerking Julia Voskuil en Jan Bakker Illustratie omslag Bridge Graphics Limited Hull Engeland - Het Complete Tuinplantenlexicon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.