Aspe, Pieter - 13

Schrijver:
Titel: 13
ISBN: 9789022317891
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Manteau/Standaard Uitgeverij, Antwerpen
Bijzonderheden: 2003, 277pp, paperback, 1ste druk, z.g.a.n.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Nederland)
Meer info:
Pieter Aspe is de meestgelezen misdaadauteur in Vlaanderen en Nederland, winnaar van de Hercule Poirotprijs 2001 voor de beste Vlaamse misdaadroman, Humo's Gouden Bladwijzer 2002 en de Hercule Poirot Oeuvreprijs 2010 voor zijn gehele werk.
'13' is de 13de roman in de reeks met het succesvolle speurdersduo Van In en Versavel. Het is een onderhoudende en sfeervolle thriller, vlot en met humor geschreven en met een aardige plot.

Boekhandel Ampersand bezorgt dit boek in de regio Woerden-Kamerik-Harmelen-Montfoort-Linschoten aan huis zonder verzend- of bezorgkosten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aspe, Pieter - 13

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Ampersand

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Ampersand
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Ampersand een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Ampersand vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Ampersand kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.