Behan, B. - The hostage / druk 1

Schrijver:
Titel: The hostage / druk 1
ISBN: 9789072162182
Taal: Engels
Uitgever: Sitos
Bijzonderheden: paperback in goede staat, 143 pagina's, Engelstalig
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In het eerste bedrijf van dit Ierse toneelstuk wordt de toon gezet: een verlopen pension in Dublin is van een oude man, die de Engelsen haat. Onder de gasten zijn twee travestieten, een oude en een jonge hoer, een drinkende maatschappelijk werkster en een politiespion. In het tweede is een jonge Engelse soldaat die in Ulster gelegerd is, gegijzeld door de IRA en wordt in het pension gevangen gehouden. Het laatste bedrijf gaat vooral over de inval van de politie, waarbij hij onbedoeld wordt neergeschoten. Centraal in het werk van de Ierse schrijver (1923-1964), die vooral naam heeft gemaakt door dit en een tweede toneelstuk, staan onschuldige mensen, die slachtoffer zijn van instellingen en ideologieën. Dat is zonder meer het geval in dit schitterende, originele toneelstuk, dat humor, diepgang en een enorme vitaliteit heeft. Het zal jongeren in de hoogste klassen havo/vwo daardoor nog steeds aanspreken. Uitstekende schooluitgave met een goede Nederlandse inleiding, en goede verklarende woordenlijsten.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Behan, B. - The hostage / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.