[Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en

Schrijver:
Titel: [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle"
Taal: Frans
Uitgever: [België] - [Z.uitg.] - [ca 1860-1900] - [32]pp - Album - 22 x 28 cm.
Bijzonderheden: Goed - rug wat verschoten, sommige vakjes met scheurtje maar als geheel mooi gepreserveerd en zeer aantrekkelijk. Zie foto's.
Prijs: € 110,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Antiek 19e eeuws 'Album photo' van Familie Noppen met 86 oude foto's (periode ca 1860-1900); familiefoto's, 'cartes de vistite', kabinetfoto's met portretten van o.a. Paus Pius IX (1875) en veelal katholieke pastoors, fraters en nonnen. Sommige met handgeschreven naam en datum. Herkomst België (waarschijnlijk Brugge).

¶ Fraaie paars fluwelen band met gewatteerde platten en goud op snee. Bevat voorts portret van twee kinderen met hond (een Flatcoated retriever?), voorname jongedames, oudere dames en heren al dan niet leunend op stoel of gezeten met boek in de hand en een handgekleurde foto (ca 10,5 x 16 cm) van een heer met schitterende snor. Enkele namen van fotografen / fotostudio's: L. Ooms uit Diest; Buyle & Lahmer, Gand (Gent); Levaque, Jules Geruzet en Charles Figge uit Bruxelles.
Verder lezen

ArcanaCabana uit Arnhem

Logo ArcanaCabana

Bezoek ook --► www.ArcanaCabana.com ◄--

Specialisatie in : Erotica, Occult, Kunst, Art Nouveau, Boekbanden en Topografie Arnhem
T. +31263216234 - M. +31652441822 - info@arcanacabana.com - ¶ Instagram: _arcanacabana_

INDICATIE VERZENDKOSTEN (Goed verpakt en altijd met track & trace)
Binnen NL   : Brievenbuspakket : € 4,50 / Pakket (tot 10 KG) : € 6,50
Naar België : Brievenbuspakket : € 7,50 / Pakket (tot 2KG) : 10 euro
International shipping costs are variable, depending on the weight and destination.

BETAALMETHODEN :Bank overschrijving / Contant (ophalen) / iDeal, Bancontact, Creditcard / Paypal

NOTITIE AVG :Om uw bestelling uit te voeren en een nota uit te draaien worden relevante adresgegevens verwerkt in het boekhoudsysteem van Arcana Cabana en de Fietskoerier / DHL. Uw gegevens worden uiteraard goed bewaakt en beslist niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle" [Fotografica] - [Fotoalbum met o.a. katholieke geestelijken en nonnen] - met handgeschreven: "Souvenir de mon [...] Oncle"

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ArcanaCabana

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ArcanaCabana
  • Na uw bestelling ontvangen u en ArcanaCabana een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ArcanaCabana vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ArcanaCabana kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.