Yokoyama, Hideo - Tokyo tapes nr 6-4

Schrijver:
Titel: Tokyo tapes nr 6-4
Taal: Nederlands
Uitgever: Xander Uitgevers
Bijzonderheden: zie de foto's
Prijs: € 2,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
amenvatting
Shoko, de zevenjarige dochter van de eigenaars van een augurkbedrijf, is in 1989 ontvoerd en na een mislukte losgeldoverhandiging dood gevonden. De zaak houdt heel Japan bezig. Na veertien jaar is deze misdaad nog steeds niet opgelost. Mikami, de rechercheur die op de zaak zat, is afgeleid door de even onbegrijpelijke verdwijning van zijn eigen dochter, Azumi. Wanneer hij de ouders van Shoko een bezoek moet brengen, valt Mikami weer midden in het mysterie van de zaak. Hij bekijkt het dossier nog eens goed. Zijn oog valt op een afwijking die tot dan toe nog niet gespot is. Wat volgt is een compact en complex drama dat de corruptie van politie, media en de overheid blootlegt.
'Tokyo tapes nr. 6-4' is een literaire thriller van bijzondere kwaliteit over het donkere hart van Tokio. Laat je onderdompelen in de bevreemdende Japanse maatschappij met zijn conventies en rituelen.
Toon minder
Recensie(s)
Yoshinobu Mikami (46) is bij de politie in Tokio tegen zijn zin gepromoveerd van inspecteur bij de Criminele Recherche tot persofficier van de afdeling Administratieve Zaken. Ook thuis heeft hij het niet makkelijk: maanden terug is zijn dochter Ayumi (16) van huis weggelopen en niet gevonden, waardoor zijn huwelijk onder druk staat. In zijn nieuwe baan krijgt hij opdracht om de vader van Shoko, een meisje (7) dat veertien jaar terug vermoord werd gevonden, te laten toestemmen in een gesprek met de politiechef. De moord is nooit opgelost en de man wil niets meer met de politie te maken hebben. Mikami ontdekt in het dossier dingen die indertijd over het hoofd zijn gezien en wordt geconfronteerd met corruptie en incompetentie bij de politie. De bestsellerauteur (1957) is een belangrijk Japans misdaadauteur wiens werk meermaals werd bekroond en verfilmd, deze in 2016. De uitstekende, goed opgebouwde misdaadroman blijft ondanks de grote lengte spannend en boeiend door verrassende ontwikkelingen en een overtuigende ontknoping en geeft een erg goed beeld van de Japanse maatschappij en hiërarchie.

Drs. Madelon de Swart
Verder lezen

Appelboom1946 uit Rotterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yokoyama, Hideo - Tokyo tapes nr 6-4 Yokoyama, Hideo - Tokyo tapes nr 6-4 Yokoyama, Hideo - Tokyo tapes nr 6-4 Yokoyama, Hideo - Tokyo tapes nr 6-4 Yokoyama, Hideo - Tokyo tapes nr 6-4

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.