Steenbergen, Clemens - Zee van land Landschap / de droogmakerij

Schrijver:
Titel: Zee van land Landschap / de droogmakerij als atlas van de Hollandse landschapsarchitectuur
ISBN: 9789071123825
Taal: Nederlands
Uitgever: TU Delft
Bijzonderheden: 2005, Gebonden
Prijs: € 49,00
Verzendkosten: € 7,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Interessant boek over de geschiedenis van polders in Nederland, zeer gedetailleerd.
In uitstekende staat.
Zee van Land introduceert de polder als een belangrijk stuk in de legpuzzel van de Hollandse nationale identiteit. Wat is een polder eigenlijk, hoe zit hij als kunstmatig landschap in elkaar, wat zijn de eigen kwaliteiten ervan en hoe kunnen die verder worden ontwikkeld? Dit boek beschrijft de geschiedenis, de drooglegging en de inrichting van de bekendste Hollandse landwinningen in hun onderlinge samenhang. Nieuw is, dat dit gebeurt vanuit een landschapsarchitectonische invalshoek. Zee van Land is rijk geïllustreerd en bevat een keur aan unieke polderkaarten, prenten en schilderijen. Het hedendaagse beeld word uiteen gezet met o.a luchtfoto's en meer dan 200 analyse en ontwerptekeningen.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Steenbergen, Clemens - Zee van land Landschap / de droogmakerij als atlas van de Hollandse landschapsarchitectuur Steenbergen, Clemens - Zee van land Landschap / de droogmakerij als atlas van de Hollandse landschapsarchitectuur Steenbergen, Clemens - Zee van land Landschap / de droogmakerij als atlas van de Hollandse landschapsarchitectuur Steenbergen, Clemens - Zee van land Landschap / de droogmakerij als atlas van de Hollandse landschapsarchitectuur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij The WONDERHOUSE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met The WONDERHOUSE
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  The WONDERHOUSE
  Kamer van Koophandel nummer: 73264768
  NL859428011B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en The WONDERHOUSE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van The WONDERHOUSE vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • The WONDERHOUSE kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.