Renkema, J. - Onder woorden: gesprekken over stilte met ond

Schrijver:
Titel: Onder woorden: gesprekken over stilte met onder anderen Isabel Bakkers, Jan Bluyssen, Rudi Fuchs, Leontien van Moorsel, Lianne van de Ven, Theun de Vries
ISBN: 9789012066143
Uitgever: SDU, 's-Gravenhage 1992 9789012066143
Bijzonderheden: paperback 119pp. in keurige staat , afb. in zw/wit
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Naar aanleiding van de opening van het Stiltecentrum op het terrein van de Kath. Univ. Brabant gevraagd naar wat het woord 'stilte' bij hen oproept, laten 19 bekende en onbekende mensen uit vele sectoren van het leven hun gedachten de vrije loop. Stilte blijkt de kunst van het weglaten, je leeg maken van denkpatronen, verwachtingen, overtuigingen, illusies, overgave aan het absolute en onbewuste. 'Als je God een naam moest geven, noem Hem dan stilte,' zegt oud-bisschop Bluyssen. In de stilte vind je het geluk in jezelf ; er welt muziek in je op en je voelt je één met de natuur ; mystici als Eckhart, Johannes van het Kruis en Krishnamurti krijgen stem. Een boek om stil van te worden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Renkema, J. - Onder woorden: gesprekken over stilte     met onder anderen Isabel Bakkers, Jan Bluyssen, Rudi Fuchs, Leontien van Moorsel, Lianne van de Ven, Theun de Vries

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.