Hec Leemans - Kowalsky 1 - Sneeuw in de woestijn + Kowalsky 2:

Schrijver:
Titel: Kowalsky 1 - Sneeuw in de woestijn + Kowalsky 2: Nevada Sunrise
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij Antwerpen-Weert 1990 9002163630 en 1991 900216386x
Bijzonderheden: 2 stripverhalen softcovers in kleur in zeer goede staat
Prijs: € 8,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Zijn eerste commerciële strip was een gagreeks rond Circus Maximus, begonnen in 1969. Deze strips verschenen in het Nederlandse stripblad Eppo (1977) en later ook in Robbedoes en in het Suske en Wiske weekblad.

Hij is vooral bekend door Bakelandt. Het eerste verhaal in deze reeks verscheen vanaf 20 oktober 1975 in de kranten Het Laatste Nieuws en De Nieuwe Gazet. Voor de scenario's was Daniël Jansens verantwoordelijk, maar na de dood van deze laatste nam Hec Leemans ook de scenario's voor zijn rekening. In 1990 begon hij met twee nieuwe reeksen: Nino, getekend door Dirk Stallaert, en de strip Kowalsky. In 1997 maakte Hec Leemans een stripreeks met de figuren van de één-reeks FC De Kampioenen. Mede dankzij de enorme populariteit van de televisieserie, werd ook deze humoristische reeks met dezelfde titel een succes. Tom Bouden assisteert hem bij deze reeks. Hij bedacht ook het scenario van de strips van W817, een televisie reeks op Ketnet. Nu werkt hij mee aan de spin-off Vertongen & Co. In 2011 kwam hij met het idee voor een Kampioenenfilm. Hij vormde een scenaristenteam met Bart Cooreman, Johan Gevers en An Swartenbroekx. Vanaf 18 december 2013 was de film Kampioen zijn blijft plezant in de zalen. In 2014 schreef hetzelfde scenaristenteam een verhaal voor de tweede Kampioenenfilm.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hec Leemans - Kowalsky 1 - Sneeuw in de woestijn + Kowalsky 2: Nevada Sunrise Hec Leemans - Kowalsky 1 - Sneeuw in de woestijn + Kowalsky 2: Nevada Sunrise

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.