Bok, R. de - Aanklacht Massamoord : Radovan Karadzic / opkomst

Schrijver:
Titel: Aanklacht Massamoord : Radovan Karadzic / opkomst en ondergang van de man die jarenlang aan arrestatie wist te ontkomen
ISBN: 9789079894017
Taal: Nederlands
Uitgever: Actmedia
Bijzonderheden: 2008, paperback , mooi (als nieuw en ongelezen) exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,85 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De journalist George Mustert vertrok direct na de arrestatie van Karadzic naar Servie om onderzoek te doen voor deze biografie. Het boek vertelt over de verschillende rollen die Karadzic in zijn leven heeft gespeeld, hoe hij als provinciaal uit Montenegro naar Sarajevo kwam. Hij zou er lange tijd als psychiater in een kliniek werken; ondertussen probeerde hij als dichter naam te maken. Succes in zijn leven kwam echter pas later, in zijn politieke carriere; hier kwamen de duistere kanten van zijn karakter ook steeds meer aan het licht. Karadzic bleek zich tot een medogenloze nationalist te ontwikkelen en met zijn natuurlijke charmes wist hij lange tijd ongehinderd zijn agenda af te werken. Duizenden mensen vonden de dood, met als dieptepunt de genocide in Srebrenica. Nadat door het tribunaal in Den Haag zijn arrestatie was bevolen, bleef Karadzic nog dertien jaar uit handen van de autoriteiten. Het boek geeft een fascinerende weergave van de vele gezichten van Karadzic, verantwoordelijk voor de ergste oorlogsmisdaden in het Europa van na de Tweede Wereldoorlog. Met enkele foto's en kaartjes in kleur, een lijst van personen en eindnoten. Een uitstekende, toegankelijke en actuele biografie over Karadzic.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.