Le Tendre (tekst) Simeoni (tek.) - De reizen van Takuan. De B

Schrijver:
Titel: De reizen van Takuan. De Bezetene.
ISBN: 9789067932523
Uitgever: Dargaud Benelux 1e druk 1988 9067932523
Bijzonderheden: 1e druk hardcover 48pp in kleur als nieuw
Beschikbaar: 65535 exemplaren
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Lombardije, winter 1493. Een Italiaanse edelman en een Duitse huursoldaat escorteren een boeddhistische monnik, die een dringend verzoek om militaire steun van de Doge van Venetië moet overbrengen aan de Franse koning ten einde de macht van Milaan te weerstaan. Op hun barre tocht worden zij geconfronteerd met een uitbarsting van religieuze groepshysterie. Een meisje met paranormale gaven weet deze fanatieke sekte, door middel van reflectie van de innerlijk aanwezige waanzin van de sekteleden, te beteugelen. Behalve spanning en veel geweld biedt dit stripverhaal tal van filosofische dialogen tussen de grofstoffelijke christenen en de fijnbesnaarde boeddhist. Scenario en tekeningen (in kleur), met aandacht voor decors (bouwstijlen), sluiten naadloos aan. Sfeerscènes worden in rap tempo afgewisseld met niets verhullende actiescènes. Het taalgebruik is eenvoudig doch verzorgd. De omslag is een afspiegeling van de inhoud.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Le Tendre (tekst)   Simeoni (tek.) - De reizen van Takuan. De Bezetene.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.