Horst, Hans van der / Sluis,Jaap - Haarlems tekenschrift

Schrijver:
Titel: Haarlems tekenschrift
Taal: Nederlands
Uitgever: Pirola - Schoorl/ i.s.m. HD.
Bijzonderheden: 1e druk 1987,hardcover, 95 blz., NIEUW=ONGELEZEN en ZEER SCHAARS !
Prijs: € 14,50
Verzendkosten: € 4,55 (binnen Nederland)
Meer info: Hans van der Horst, maakte en prachtige route door Haarlem; waarvan hij vele zeer bijzondere tekeningen maakte, van 1 aantal zeer spectaculaire objecten, gecompleteerd met anecdotes ! 1 Must-have voor de echte Haarlem-liefhebber !!!

Topography & Artbooks

Topography & Artbooks uit Heemstede

BESTE BOEKENLIEFHEB(STERS)BERS;BELANGRIJKE AKTIE-INFO !
Voor o.a. de (noodgedwongen!!!) thuisblijvers inclusief de hardwerkende THUISWERKERS i.v.m.Corona; Hebben wij 2 SPECIALE,zeer SCHERP geprijsde pakket-aanbiedingen samengesteld !!! (Ook op mijn site staan deze 2 TIJDELIJKE-aanbiedingen; zolang de voorraad strekt !!!)
Deze 2 BIJZONDERE AANBIEDINGEN t.g.v. het:775-JARIG BESTAAN VAN HAARLEM STAD, betaat uit 2 VERSCHILLENDE PAKKETTEN; .t.w.:PAKKET 1 ) HAARLEM VERRASSINGSPAKKET: Nu 3 aparte boeken voor slechts €.24,50 en/of ;
PAKKET 2) ANTON PIECK GESCHENKPAKKET:nu 3 bijzondere boeken voor slechts €.27,50 !!! Dus snel bestellen via mijn site is gewenst !!! Want wij hebben in totaal nog maar 6 VOORDEEL-pakketten; dus wij zien uw BESTELLING TIJDIG met belangstelling tegemoet !!!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horst, Hans van der / Sluis,Jaap - Haarlems tekenschrift

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Topography & Artbooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Topography & Artbooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en Topography & Artbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Topography & Artbooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Topography & Artbooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.