Fasseur, Cees - Wilhelmina Ter Herinnering 1880-1962

Schrijver:
Titel: Wilhelmina Ter Herinnering 1880-1962
ISBN: 9789035250468
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : Elsevier, 2012 9789035250468
Bijzonderheden: paperback 104 pp. als nieuw, meeste afb. in zw/wit
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Ter gelegenheid van de vijftigste sterfdag van koningin Wilhelmina (28 november 1962) kwam het tijdschrift Elsevier met een speciale herinneringsuitgave – in een reeks waarin ook portretten verschenen van onder anderen Winston Churchill en Pim Fortuyn. De auteur is Wilhelmina-biograaf Cees Fasseur. Hij schetst in grote lijnen het leven van de vorstin, die regeerde van 1898 tot 1948. De tekst is opgedeeld in vier hoofdstukken (jeugd, interbellum, Tweede Wereldoorlog en leven na haar aftreden), waarbij de korte, soepel lopende tekst telkens wordt gevolgd door boeiend beeldmateriaal in zwart-wit en kleur (met soms een foutje in het bijschrift). Achterin zijn wat markante uitspraken van Wilhelmina opgenomen, evenals een stamboom en een wel erg summiere bibliografie. In feite is het grotendeels een herhaling van zetten en een soort samenvatting van de eerdere werken van Fasseur. Veel nieuws of verrassende gezichtspunten levert het niet op, maar dat is ook niet de bedoeling. Het volstaat als een eerste kennismaking, een herinnering aan de grootmoeder van Beatrix.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fasseur, Cees - Wilhelmina  Ter Herinnering 1880-1962

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.