Alphen, Marc A. van ; Anita M.C. van Dissel ; Alan A. Lemmers e.a.

Schrijver:
Titel: Kroniek der zeemacht. Gedenkwaardige gebeurtenissen uit vijf eeuwen Nederlandse marinegeschiedenis.
ISBN: 9789067075701
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bataafsche Leeuw, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden met besch. stofomslag, 2003, 464 blz. Met foto's, tekeningen en een index. Pakketpost.
Prijs: € 22,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit is het veertiende deel uit de serie 'Bijdragen tot de Nederlandse marinegeschiedenis' van het Instituut voor Maritieme Historie en uitgeverij De Bataafsche Leeuw. Vijf bekende auteurs uit de maritiem-historische wereld stelden een compilatie samen van belangrijke en/of gedenkwaardige hoogte- en dieptepunten uit de geschiedenis van de Nederlandse marine. De genoemde feiten zijn geordend volgens de kalender. Zo vindt de lezer in dit calendarium op 7 december het besluit tot de aanbouw van galeien in 1600, naast de Japanse aanval op Pearl Harbour in 1941. Een uitgebreid register zorgt ervoor dat de lezer het boek ook als naslagwerk kan gebruiken. Mede door de originele illustraties een zeer aantrekkelijk boek. Samen geven de gepresenteerde gebeurtenissen een kleurrijk overzicht van de Nederlandse marinegeschiedenis. Niet alleen een fraai boek voor op de koffietafel, maar ook zeer bruikbaar als praktisch naslagwerk.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.