Greter, Anita - Hopjesvla met slagroom / lang leve mijn leven m

Schrijver:
Titel: Hopjesvla met slagroom / lang leve mijn leven met hiv
ISBN: 9789081231916
Taal: Nederlands
Uitgever: Hontelé-van Deursen
Bijzonderheden: 2007, paperback; 88 pp; in prima staat
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur bleek te zijn besmet met het aidsvirus en hield daarover 12 jaar lang haar mond. In dit boek vertelt ze voor het eerst alles. Over de man die haar besmette, over het vechten tegen de misselijkheid en de aidsremmers, over de jaren van leugens, maar vooral ook over haar drive te blijven leven. Het is geen zielig verhaal geworden, integendeel. Er valt veel te lachen en het is vooral hartverscheurend eerlijk.
Verder lezen

de Boekanterie uit Bussum

particulier
De opbrengst van de verkochte boeken is volledig bestemd voor het onderhoud van het ruim 100 jaar oude kerkje de 'Majellakapel' in Bussum (www.majellakapel.nl).
Boeken worden via PostNL verstuurd; pakketpost kan ook met UPS.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Greter, Anita - Hopjesvla met slagroom / lang leve mijn leven met hiv

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Boekanterie

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Boekanterie
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Boekanterie een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Boekanterie vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Boekanterie kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.