boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hagens, h - Boerderijen in twente

Schrijver:
Titel: Boerderijen in twente
ISBN: 9789053450147
Uitgever: Matrijs, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1992, Gebonden, met s.o. 163pp 479 9789053450147 Bevat inhoudsopgave en vele nootverwijzingen. Rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen in zwart-wit.
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek behandelt naast het technische aspekt ook de menselijke en de historische kant van de Twentse boerderijbouw. De rol die de boerderijen speelden in het dagelijks leven wordt uitgebreid behandeld. De auteur verzamelde gedurende vele tientallen jaren gegevens over Twentse boerderijen. Het is een mooi boek met goed, helder fotomateriaal. Jammer dat geen overzicht is opgenomen welke boerderijen gedocumenteerd zijn. Voor de regio een standaardwerk; voor de liefhebber van boerderijbouw zeker aan te bevelen, ook voor hen die interesse hebben in het leven op het platteland in vroeger eeuwen. In de vijf hoofdstukken komt achtereenvolgens aan de orde: voorgeschiedenis, het huis, het erf, types en variaties, de bewoning, de bijgebouwen. Bevat inhoudsopgave en vele nootverwijzingen. Rijk geïllustreerd met foto's en tekeningen in zwart-wit. Aantrekkelijke omslag met een kleurenfoto van een boerderij.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hagens, h - Boerderijen in twente