Neem, Nick - Bizar ! 3 / griezelverhalen voor jongeren met stal

Schrijver:
Titel: Bizar ! 3 / griezelverhalen voor jongeren met stalen zenuwen!
ISBN: 9789076968155
Taal: Nederlands
Uitgever: Ellessy
Bijzonderheden: 2003, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Geesten, engerds en spoken. Ze staan klaar om ons mee te nemen naar hun wereld. Het gevaar ligt steeds op de loer, op donkere plaatsen... onder het bed of op zolder. Maar ook zomaar op klaarlichte dag... op straat of op school. Wie is het volgende slachtoffer? We hebben nachtmerries en zijn vaak bang. Angst laat ons kijken naar onszelf en houdt ons een spiegel voor. Zijn we laf of tonen we onverwachte moed?
BIZAR! is een boek met verhalen die niet alleen griezelig zijn en eng, maar ook bizar en spannend. De verhalen spelen zich af in een wereld die we kennen, maar met vreemde personen die niet van deze wereld zijn. Ze zijn 'creepy', geheimzinnig en proberen je in hun macht te krijgen. Wie is goed en wie is slecht?
Geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar met stalen zenuwen. Niet geschikt voor volwassenen... ouders zijn gewaarschuwd.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Neem, Nick - Bizar ! 3 / griezelverhalen voor jongeren met stalen zenuwen! Neem, Nick - Bizar ! 3 / griezelverhalen voor jongeren met stalen zenuwen!