Ottervanger , Pauline Smit ,Wilma - Menoblues Hoe een maa

Schrijver:
Titel: Menoblues Hoe een maand lang geven je leven kan veranderen
ISBN: 9789021545509
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers 4e druk 2011 9789021545509
Bijzonderheden: paperback geen pp-nummering in nette staat, wel vochtrimpeltjes aan onderkant v/d blz,
Prijs: € 7,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Anno 2009 is de overgang niet langer een taboe en gaan vrouwen actief op zoek naar oplossingen voor de klachten die zij ervaren. De auteurs, beide gynaecologe en ook ervaringsdeskundige, geven in dit boek vrouwen die te maken hebben met de overgang een schat aan informatie. In de eerste plaats informatie over wat de overgang is en over lichamelijke en psychische klachten die tijdens en na de overgang kunnen optreden, maar vooral ook over wat vrouwen zelf kunnen doen aan deze ongemakken. Behalve klachten en kwalen komen ook veranderingen op het sociale en relationele vlak aan de orde. Dit alles wordt afgewisseld met enkele levensverhalen en met persoonlijke ervaringen van vrouwen die uit sport, politiek en kunst bij een groot publiek bekend zijn. Verder zijn in het boek voedingsadviezen en zelfs recepten te vinden. Het slothoofdstuk bevat bovendien een praktische wegwijzer. Een positief, plezierig leesbaar, eigentijds en kleurrijk boek, waarin de verschillende aspecten van de overgang vol humor voor een breed lezerspubliek aan de orde komen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ottervanger , Pauline     Smit ,Wilma - Menoblues   Hoe een maand lang geven je leven kan veranderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.