diversen BredaPhoto Festival - To Infinity and Beyond Photogra

Schrijver:
Titel: To Infinity and Beyond Photographers exploring the opportunities and dangers in a technological era
ISBN: 9789492051400
Uitgever: BredaPhoto Festival/The Eriskay Connection 2018 9789492051400 29,5/22cm, oplage 2250
Bijzonderheden: grote paperback met flappen 232pp als nieuw, bijz. fotowerk
Prijs: € 15,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
We praten veel over de toekomst, maar hoe ziet die eruit? Meer dan vijftig fotografen uit vijf continenten laten zien wat ons te wachten staat. Al zolang wij mensen op aarde rondlopen, zetten we die naar onze hand. We veredelden planten en zaden, domesticeerden wilde ­dieren, verlegden rivieren en polderden zeeën in. We overwonnen ziektes die vroeger mil­joenen mensen het leven kostten. — En onze greep op de wereld wordt alleen maar sterker. Wetenschappers kraken ons DNA, ‘de code van het leven’, en zetten grote stappen op het gebied van robotica en kunstmatige intelligentie. — De foto­grafen die tijdens het BredaPhoto Festival hun werk tentoonstelden verkennen de kansen, dilemma’s en gevaren van deze razendsnelle technologische ontwikkelingen, verdeeld over zes domeinen: Cosmos, Intelligence, Biology, Society, God en Image. Gaan we de vooruitgang tegemoet of openen we de doos van Pandora, vol onaangename verrassingen?
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

diversen BredaPhoto Festival - To Infinity and Beyond  Photographers exploring the opportunities and dangers in a technological era

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.