Schotanus, Y. - De draak van de Donken. Fantastische feiten en

Schrijver:
Titel: De draak van de Donken. Fantastische feiten en realistische verhalen over de geschiedenis van de gemeente 's-Hertogenbosch
ISBN: 9789077721063
Taal: Nederlands
Uitgever: Heinen, Uitgeverij 2005 9789077721063
Bijzonderheden: 2005, 144pp, paperback
Prijs: € 8,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Regelmatig duiken er berichten op in de media dat het bedroevend gesteld is met de historische kennis van de jeugd. Deze publicatie over 's-Hertogenbosch en omliggende dorpen, geschikt voor de bovenbouw van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs, is dan ook een mooi initiatief om hier verbetering in te brengen. Als onneembare vestingstad in een moerassig gebied kreeg 's-Hertogenbosch de bijnaam Waterdraak en de omliggende dorpen ontstonden op zandbulten, de donken. Per periode wordt beschreven wat de belangrijke gebeurtenissen in de vaderlandse geschiedenis waren en welke ontwikkelingen zich voordeden op het gebied van wonen, kleding, voeding en vermaak; heel diverse onderwerpen komen vervolgens aan bod in de vorm van krantenknipsels. Om een sfeerbeeld van het bewuste tijdvak te scheppen is er dan tenslotte nog een fictief verhaal toegevoegd met een lengte van drie pagina's. Het geheel is fraai geillustreerd met kleurenfoto's en tekeningen en wordt afgesloten met een serie plattegronden waarop alle historische plaatsen zijn gemarkeerd die men nog kan herkennen in het stadsbeeld en landschap. Vanaf ca. 11 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schotanus, Y. - De draak van de Donken. Fantastische feiten en realistische verhalen over de geschiedenis van de gemeente 's-Hertogenbosch

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  NL139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.