Bottinga, Guido - Een zusje uit een vliegtuig

Schrijver:
Titel: Een zusje uit een vliegtuig
ISBN: 9789056378608
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat
Bijzonderheden: 2007, 2e druk, gebonden, nagenoeg nieuw ongelezen exemplaar. foto=boek
Prijs: € 4,40 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In ‘Een zusje uit een vliegtuig' krijgt Tjebbe een nieuw zusje. Eigenlijk had hij liever een broertje gehad. Dan had Tjebbe hem zijn oude speelgoed gegeven en kon hij tenminste nieuw speelgoed voor zijn verjaardag vragen. Maar hij krijgt een zusje. Niet zomaar een zusje, want ze komt met het vliegtuig uit China.
Guido Bottinga beschrijft hoe adoptie kan gaan; het moment dat Tjebbes moeder een geheimzinnige brief krijgt die de komst van Yu-lin aankondigt, hoe Tjebbe haar mist als ze twee weken naar China gaat, en de dag dat ze met Yu-lin in haar armen het vliegtuig uitstapt. Dan begint de moeizame, maar ook leuke periode dat Yu-lin moet wennen aan haar nieuwe gezin. Bottinga heeft zelf een kindje geadopteerd, dus hij weet waar hij over schrijft. Hij maakt van Tjebbe een lief, grappig en vooral écht jongetje. Tjebbe is hartstikke blij met zijn zusje, maar soms ook boos en verdrietig. Hij vindt het maar stom dat ze in het begin niet met hem wil spelen. En hij snapt niet dat zijn ouders alleen aandacht voor haar hebben. Maar dat verandert en Tjebbe vindt Yu-lin steeds leuker.

‘Een zusje uit een vliegtuig' is een heerlijk boek vol (voorlees-)verhalen die niet alléén over adoptie gaan. Je leest ook over het kerstspel waar Tjibbe aan meedoet op school, en hoe stoer hij mee voetbalt op zijn eerste training op de voetbalclub. Je weet niet precies hoe oud Tjebbe is; dat maakt het boek goed om voor te lezen én zelf te lezen. En de illustraties van Marije Tolman passen perfect bij het verhaal.
Anders is ‘Met het vliegtuig geboren'. Sinta wordt geadopteerd uit een ver land. Terwijl je ‘Een zusje uit een vliegtuig' door de ogen van Tjebbe beleeft, lees je hier vanuit Sinta. Ze vindt haar nieuwe omgeving maar gek. Zo heeft ze een kamer helemaal voor zichzelf! En Sinterklaas, dat is vast haar opa! Hij komt toch ook uit een ver en warm land?

Ophalen in Middelburg (Zeist of Rotterdam in overleg). Opsturen is uiteraard ook mogelijk (vanaf €3,60).
4e boek gratis.
Verder lezen

deboekvink uit Middelburg

particulier

Logo deboekvink

deboekvink
Welkom in mijn boekwinkeltje!
voor de meeste boeken geldt: 4e boek* gratis
* Bij aankoop van 4 boeken is het boek met de laagste prijs gratis.
FOTO = BOEK
Portokosten:
De boeken worden verzonden met track & trace via Post.nl brievenbuspakje maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm voor € 3,85. DHL pakket naar uw woonadres in Nederland voor € 6,25. DHL pakket naar een servicepunt in Nederland voor € 4,50. Boven de € 40,00 gratis
Voor België: DPD klein pakket t/m 3 kg €7,00.
Jan Verjaal, Lodo van Hamelstraat 15, 4333CR Middelburg.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bottinga, Guido - Een zusje uit een vliegtuig

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij deboekvink

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met deboekvink
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en deboekvink een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van deboekvink vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • deboekvink kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.