Reesinck - Handboek bedryfsjournalistiek / druk 2

Schrijver:
Titel: Handboek bedryfsjournalistiek / druk 2
ISBN: 9789026712302
Uitgever: Kluwer b.v., Uitgeverij
Bijzonderheden: Gebonden hardcover in goede staat 263 pagina's
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
tweede geheel herziene druk

Dit handboek behandelt vrijwel alle denkbare aspekten van de bedrijfsjournalistiek in de ruimste zin van het woord: van hobbyclubblad tot medewerkersmagazine van een internationaal concern. Zowel op het gebied van werkklimaat, doelgroep, als ook inhoudelijke en technische zaken laat de schrijver niets aan het toeval over. Zijn richtlijnen getuigen van een ruime praktijkervaring. Deze geheel omgewerkte druk is voorzien van een heldere inhoudsopgave, een duidelijke indeling (in delen, hoofdstukken en paragraafjes), een literatuurlijst per rubriek en een trefwoordenregister, waardoor het boek ook moeiteloos als naslagwerk kan fungeren. Zakelijke lay-out met ruime marges.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reesinck - Handboek bedryfsjournalistiek / druk 2

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.