Es, J.C. van - Een halve eeuw huisartsgeneeskunde / van ambacht

Schrijver:
Titel: Een halve eeuw huisartsgeneeskunde / van ambacht naar professie
ISBN: 9789031347421
Taal: Nederlands
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: 2006, paperback, nieuw in org. plastic folie
Prijs: € 12,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vijftig jaar geleden was huisartsgeneeskunde niet zo vanzelfsprekend als nu: de huisarts was na zijn afstuderen vooral basisarts en ontwikkelde al doende in de praktijk zijn specifieke huisartsgeneeskundige vaardigheden. Een leerstoel huisartsgeneeskunde kwam er pas later.

In Een halve eeuw huisartsgeneeskunde kijkt de eerste Nederlandse hoogleraar huisartsgeneeskunde Jan van Es terug op de groei van zijn vak - een emancipatie waarbij hij als geen ander betrokken was en die hij mede heeft vormgegeven. Zo lezen wij over de ontwikkeling en professionalisering vanuit het perspectief van één man, zijn beeld, zijn ambities. Uit zijn herinneringen komen de zorg en de compassie voor de patiënt en zijn naasten als het centrale thema naar voren
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Es, J.C. van - Een halve eeuw huisartsgeneeskunde / van ambacht naar professie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.