Roberto Pavanello - Bat Pat Het Rioolmonster

Schrijver:
Titel: Bat Pat Het Rioolmonster
ISBN: 9789059326064
Taal: Nederlands
Uitgever: Abimo Uitgeverij Sint-Niklaas 2010 9789059326064
Bijzonderheden: geb. hardcover 118pp + aanhangsel als nieuw, afb. in kleur op kwaliteitspapier
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het meer van Fogville is vergiftigd. Er schijnt een monster in het water te zitten. Bat Pat en de vrienden Rebecca, Martin en Leo gaan in de riolen op zoek naar het rioolmonster en ze proberen te achterhalen wie de vervuiling van het meer veroorzaakt heeft. Vijfde deel in de serie 'Bat Pat'*, dat los van de andere delen gelezen kan worden. Een mooi vormgegeven verhaal met tekenfilmachtige figuren. De boven- en onderrand kennen steeds hetzelfde kader met een vleermuis, steeds wisselend van kleur. Daarnaast zijn vele illustraties opgenomen die een mooi aanvullend beeld bij het verhaal geven. De teksten zijn soms wat bombastisch en langdradig. Het verhaal is in de ik-vorm, vanuit Bat Pat, geschreven. Dat zorgt soms voor enige verwarring. Aan het einde komt er echter wel wat spanning in het verhaal. Achter in het boekje staan een aantal spelletjes. Een fantasieverhaal met griezelelementen voor kinderen vanaf ca. 8 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roberto Pavanello - Bat Pat Het Rioolmonster

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.