Brad Benedict - Blueboook

Schrijver:
Titel: Blueboook
ISBN: 9783892680048
Taal: Meertalig
Uitgever: Taco Verlagsgesellschaft und Agentur Mbh, Berlin
Bijzonderheden: 1986, paperback, 96 pp. Book design: Tommy Steele
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Volgens Brad Benedict gaat dit boek over sex en kunst. Dat is zeer de vraag. De schilderijen uit de superrealistische school met de rollerskategirls met hoog uitgesneden shorts kunnen veel effecten hebben, maar ik geloof niet dat er iemand is die daarbij aan sex denkt. Ook het felgekleurde, vaak Engelse, ondergoed met daarop teksten als 'Are these mine' onder een afbeelding van bijvoorbeeld twee mannenhanden, speculeert eerder op een (banaal) gevoel voor humor dan op erotische drijfveren. In Bluebook zijn schilderijen bijeengebracht die het vrouwenlichaam als object hebben; plaatjes die zo van de 'naakte-meisjes-kalender' af (kunnen) komen, pin-ups of erotische prenten in Japanse stijl. Alle afbeeldingen zijn in kleur, het boek bevat behalve twee zinnen van de auteur als inleiding, geen tekst.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.