Stephanie Ledu, Anne Eydoux - Kijk om je heen! Dinosaurussen

Schrijver:
Titel: Kijk om je heen! Dinosaurussen
ISBN: 9789044706208
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij 2004 9789044706208
Bijzonderheden: 2004, Gebondengeb. hardcover 32pp. fraai geïllustreerd
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een zorgvuldig opgezette compilatie planten- en vleesetende dinosaurussen. Na de begripsbepaling 'dinosaurus' en plaatsing in de evolutiegeschiedenis wordt een groot aantal dinosaurussen besproken. Ook de vliegende en de in zee voorkomende dieren komen aan bod. Centraal staat een grote gedetailleerde geverfde tekening van een dinosaurus met daarnaast nog enige kleinere tekeningen. Eromheen staan korte beschrijvingen in verschillende lettertypes- en groottes. Er wordt (soms in kaders) informatie verstrekt omtrent ondermeer grootte, gewicht, gebit, herseninhoud, leeftijdperk, natuurlijke vijanden, familiaire verwanten, voedselvoorziening en fossiele vindplaatsen. Daardoor ontstaat een heel helder beeld van enerzijds de gedragskenmerken en anderzijds de biotopen van destijds. De vergelijkende opzet geeft deze uitgave een meerwaarde. Voor kinderen vanaf ca. 9 jaar, voor bijvoorbeeld gebruik ten behoeve van een spreekbeurt of werkstuk is deze uitgave een welkome informatiebron.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stephanie Ledu, Anne Eydoux - Kijk om je heen! Dinosaurussen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.